Sjöboden Restaurang & Deli

  1. Home
  2. /
  3. Sjöboden Restaurang & Deli

Sjöboden Restaurang & Deli

  1. Home
  2. »
  3. Sjöboden Restaurang & Deli
Sjöboden tillhörde de första tjugo restaurangerna som 2001 certifierades av Västsvenska Turistrådet, som en restaurang med hög kvalitet på mat, service och miljö, och [...]
Besöksinformation
Adress:
Restaurang Sjöboden, Spikens Fiskehamn, Lidköping
Beskrivning:

Sjöboden tillhörde de första tjugo restaurangerna som 2001 certifierades av Västsvenska Turistrådet, som en restaurang med hög kvalitet på mat, service och miljö, och med en stor andel lokalproducerade råvaror, och har alltsedan dess varit med i nätverket - Smaka på Västsverige.

Vi har också under alla de femton år som White Guide funnits, blivit bedömda och omnämnda i deras restaurangguide med Sveriges bästa restauranger.

Vi inspireras av de råvaror och produkter som finns i vårt fantastiska skafferi runt om i trakten. Alltifrån gös, abborre , lax, siklöja, insjökräfta och löjrom i Vänern till färska skaldjur från Västkusten, och lamm, kalkon, vilt, ostar och grönsaker från någon av alla våra lokala producenter som vi jobbar med.

Från våren 2020 har vi sjösatt en ny spännande satsning där vi öppnat en delikatessbutik i restaurangen med ett sortiment bestående av mat från de flesta av våra lokala producenter (förutom fisk och löjrom som våra fiskande kollegor säljer i hamnen) samt ett utvalt sortiment av hantverk med anknytning till det dukade bordet som t ex keramik, handdukar m.m. Man kan förutom rena råvaror också köpa färdiga sallader, smörrebröd och andra rätter från restaurangen för avhämtning.

För dig som gillar:
Kontaktinformation
Telefon: 0510-104 08

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Send message to moderator