Blomlöfs rökeri

  1. Home
  2. /
  3. Blomlöfs rökeri

Blomlöfs rökeri

  1. Home
  2. »
  3. Blomlöfs rökeri
Blomlöfs Rökeri är ett genuint familjeföretag som idag drivs av den fjärde generationen Blomlöf. 2019 tog nämligen Ted Blomlöf över som vd efter sin [...]
Besöksinformation
Adress:
Blomlöfs Rökeri, Rökerivägen, Fågelmara
Beskrivning:

Blomlöfs Rökeri är ett genuint familjeföretag som idag drivs av den fjärde generationen Blomlöf. 2019 tog nämligen Ted Blomlöf över som vd efter sin pappa Bo. Det är också Ted som numera äger företaget tillsammans med kusinen Tobias Roosling och goda vännen Andreas Forssell.

Ted är distriktsläkaren som sadlade om och återvände till sina rötter, redan som 9-åring sålde han fisk på Fisktorget i Karlskrona. Tobias har jobbat på rökeriet i över 20 år och sitter på en gedigen kunskap. Andreas är civilekonomen som från sitt utifrånperspektiv ser massor av möjligheter. En sak förenar dock trion – Den sanna passionen för mat!

I vår restaurang är du varmt välkommen in på en läcker lunch eller fika! Vi serverar både kalla och varma rätter och har fulla alkoholrättigheter.

Vill du istället ordna middagen hemma erbjuder vi take-away eller andra läckerheter från vår gårdsbutik som ligger i direkt anslutning till rökeriet.

Vi har mångårig erfarenhet av catering för konferenser och fester. Våra härliga fisk- och skaldjursbufféer är legendariska!

Missa inte - bara ett stenkast från rökeriet ligger fredsstenen i Brömsebro.

Finns i:
För dig som gillar:
Kontaktinformation
Telefon: 0455- 36 50 07

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Send message to moderator